test: Tagbokse fra Kamei
   
   
 
 
tl   tr
 
corvara
 

Kamei Corvara 475 Silver (0 81410 07)
Kamei Corvara tagbokse er de nyeste bokse fra den Tyske fabrik der i mere end 50 år har fremstillet kvalitets tilbehør til biler.
Corvara 475 er fremstillet i kraftig ABS plast (DUROKAM), som giver stor stabilitet kombineret med rimelig vægt og ekstra lang levetid. Durokam materialet giver tillige mulighed for lakering af boksen, eksempelvis i bilens farve.
Boksens bund er konstrueret ud i et stykke, med en stor ombukket kant (vandnæse) der gør boksen helt vandtæt uden brug af diverse tætningslister, konstruktionen giver også en lav læssekant, der gør pakning af bagagen lettere.
Boksens låg er konstrueret med stor volumen, og med stor overlapning mellem bund og låg, tilsammen giver dette en fantastisk stabilitet, styrke og fuldstændig tæthed. Låget åbnes med hjælp fra 2 gas teleskop løftere.
Corvara boksene er monteret med sidste nye Quick fitting system der gør montering af boksen på bilens lastholdere til en leg, uden brug af værktøj, skruer og møtrikker. Quick fitting systemet er utroligt fleksibelt og ekstremt stabilt.
Boksen åbner langs højre side og central lås systemet gør boksen nem at åbne, som ekstra sikkerhed kan nøglen ikke tages ud af central-låsen før boksen er lukket korrekt!
Til biler hvor boksen skal monteres på aluminiums lastholdere hvori der er en løbegang (C-profil) kan der leveres et adapter kit (0 52086 10 ell. 0 52087 10).
Til biler hvor boksen skal monteres på meget brede lastholdere uden løbegang (C-profil) kan der leveres et adapter kit (0 52088 10).
Kamei bokse er TüV / GS testet i henhold til DIN 75 302 og har gennemgået City-Crash test.


 
 
bl   br
topleft   topright
  Untitled Document

 

 

bottomleft   bottomright
topleft   topright
 

MODEL:
FARVE:
LITER:
LÆNGDE:
BREDDE:
HØJDE:
LÅS:
VÆGT:
MATERIALE:
BESLAG:

Alternativ montering:

 
bottomleft   bottomright